Bronx MTB

Her finder du et fællesskab om at cykle i naturen

 Bronx MTB kodeks:

1. Der fokuseres på social rides

2. Man venter på toppen til sidste mand oppe, melder klar

3. Synes man tempo er for højt, melder man ud "en tand ned"

4. Der er plads til alle 
 

Bronx MTB støtte.

Hvis du ønsker at støtte Bronx MTB i arbejdet med etablering og vedligeholdelse af bæredygtige MTB Spor i Bjerringbro og at drive en sund MTB klub hvor der er plads til alle, så støt os ved at oprette et støtte medlemsskab, her på siden.

Du har også muligheden, for at blive en del at sporbygger teamet. Tag blot fat i en af de lokale sporbyggere, eller kom til en af spordagene. Hvis du kunne tænke dig at være med til at udvikle og vedligeholde sporene, der er altid lige plads til en mere.  

 

Status på Hjermind Skov MTB spor

Det nye MTB spor i Hjermind Skov er under opførsel, og er næsten færdig. Der er kun lidt (omkring 500 m) midlertidig opmærket rute.

  • Første sektion med start fra Sløvkrog P-Plads er færdig etableret (Se nedenstående kort med Grøn opmærkning) denne sektion er 1,5 km, og etableret af frivillige i klubben. Pris 2.000 kr. 
  • Anden sektion er åben og må køres. Anden sektion er udføret af Bob & Leth og er finianseret af LAG Fonden og Foreningen Bjerringbro Elværk. (Se nedenstående kort med Rød opmærkning) denne sektion er 3 km. Pris 490.000 kr
  • Tredje sektion blev åbnet d 12/4 2021 kl 18:00. Tredje sektion er udføret af  Jysk Entreprenør, denne sektion er finianseret af Foreningen Bjerringbro Elværk og Viborg Trail Arena. (Gul opmærkning) denne sektion er 3 km. Pris 330.000 kr.
  • Fjerde sektion, er pt. under opførsel. Denne sektion forventes at være klar til brug i 1. kvartal 2022. Denne sektion udføres af VTA, Bob & Leth og Claus Laugesen. (Blå opmærkning). Pris 160.000 kr.

Se mere om projektet her på hjemmesiden.:
Se projektets sponsorer her på hjemmesiden.: 
Se mere om projektets samarbejdspartnere her på hjemmesiden.: 

 

 

 

Nyheder

Arrangementer

Bliv medlem af Bronx MTB i dag

Gå til tilmelding

Vores sponsorer